Calçotada 2019 i visita cultural a La Vila Closa d’Altafulla.


 

Des de la Comissió de Cultura i Esport, ens proposen una visita cultural a la Vila Closa d’Altafulla i desprès una calçotada pels dies 16 i 23 de febrer.

 

 

16 i 23 DE FEBRER del 2019

  • Sortides a les 8,00 hores des de la Rotonda de Drassanes (Carbonera), costat Paral·lel- Llobregat amb direcció Tarragona.
  • Aturada en ruta per esmorzar (no inclòs).
  • Arribada a Altafulla on es realitzarà visita guiada per la Vila Closa (antic nucli medieval emmurallat que en l’any 1998 el seu conjunt Històric artístic fou declarat be cultural per la Generalitat de Catalunya.
  • Un cop acabada la visita ens dirigirem al restaurant per degustar el fantàstic menú de calçotada.

 

DINAR: RESTAURANT “EL MASET” (MONTBRIÓ DEL CAMP)

Després de dinar, sobretaula i tornada al punt de partida a Barcelona.

Preu  per  a  persones  de  més  de  2 anys  jubilades, familiars respectivament 59 euros persona.

Preu per al personal funcionari i laboral en actiu, persones de menys 2 anys jubilades i un/a acompanyant respectivament 15 euros persona.

 

El preu inclou: autocar, guia, visites, dinar i assegurança de viatge. No esta inclòs el que no esta determinat amb el menú i les condicions de l’activitat. Qualsevol canvi en el menú sense estar acordat, anirà a càrrec de la persona que ho demani.

 

 

Aquí us podeu inscriure:

 

 

PREINSCRIPCIONS (del dia 30 de gener a les 9 h fins l’1 febrer a les 22 h)

Les preinscripcions hauran de ser acompanyades al formulari per la documentació següent:

  • Fotocopia escanejada del carnet Professional amb el TIP corresponent.
  • Capçalera escanejada de l’última nomina.
  • Fotocopia escanejada del DNI de l’acompanyant

Si us plau, ompliu el formulari correctament i facilitant mail (si pot ser que no sigui el bcn.cat per experiència dóna problemes i telèfon de contacte.

Un cop emplenat el formulari es confirmaran les persones admeses a l’activitat que tot seguit seran informades via mail o telefònicament.

 

Un cop facin efectiu el pagament (S’ENVIARA COPIA DEL JUSTIFICANT AL CORREU DE LA COMISSIÓ) l’’agència organitzadora s’adjudicarà les places d’autocar per ordre d’inscripció, es notificarà a les persones el número de plaça i si escau, es notificarà les persones no admeses, a partir de l’endemà del tancament del termini d’inscripcions.

En cas que es generin places vacants, s’oferiran aquestes places a les persones immediatament següents en l’ordre d’inscripció. El personal en actiu i el seu acompanyant, tindran preferència per damunt de les persones de menys de 2 anys jubilats i acompanyants. El nombre de places quedarà limitat a l’oferta del proveïdor contractat.

Les persones que han sigut admeses a aquesta promoció, hi hauran d’ingressar la quantitat corresponent mitjançant transferència bancària o ingrés en el compte:

Nom del compte: Viatges Santa Mar

Número del compte: ES55-2100-0119-82-0200945586

 

Documentació relacionada: