COMIAT COMPANYS DE CCOO


Amb aquest comunicat volem agrair la feina realitzada durant els darrers anys a tres puntals de l’Agrupació de CCOO que per motius diversos deixen d’exercir les seves funcions sindicals.

En Pere Martínez, en Yago Abad i en Pau Serra finalitzen la seva etapa a primera línia del sindicat per dedicarse a altres projectes vitals.

Des de l’Agrupació de CCOO no podem fer res més que donar‐los les gràcies més sinceres per treballar de forma incansable amb l’objectiu de millorar les condicions laborals de tots nosaltres i fer millor l’SPEIS de Barcelona.

Els volem agrair també la forma en que han realitzat aquesta tasca, des del més absolut altruisme i buscant sempre el bé general per davant del personal. Han estat, són i seran un exemple per a tots nosaltres.

Ara mateix tenim la sensació d’haver‐nos quedat orfes. Tenim molta clar que a Bombers de Barcelona no seríem on som sense la seva aportació. Els objectius socials assolits en els darrers anys en són la millor mostra. Sabent d’on venim, i no creiem que molta gent pogués imaginar la nostra situació actual en l’àmbit de les condicions laborals.

És per aquest motiu que l’executiva de l’Agrupació de CCOO els volem tornar a donar les gràcies i els desitgem molta sort en els nous projectes que ara enceten. Ha estat un privilegi compartir batalles amb vosaltres, us trobarem molt a faltar.


Salut i lluita,