Els Bombers de Barcelona tornen a demanar el trasllat del Centre de Gestió d’Emergències


beteve.cat

El cos assegura que 24 treballadors han desenvolupat càncer per l’estat de les instal·lacions

Els Bombers de Barcelona que treballen al Centre de Gestió d’Emergències, al carrer de Lleida, han denunciat un cop més que una de les sales de l’edifici està en mal estat. El cos l’ha batejada com la Sala del Càncer, ja que 24 treballadors del centre han desenvolupat aquesta malaltia. Segons els Bombers, l’espai és un soterrani, sense llum solar i amb mancances d’higiene.

No és la primera vegada que els Bombers de Barcelona fan públic el mal estat del Centre de Gestió d’Emergències. Fa deu anys que s’hi van instal·lar de manera provisional. L’emplaçament definitiu, però, encara no ha arribat. El cap de guàrdia del cos, Pere Martínez, demana a la Generalitat i a l’Ajuntament el “trasllat immediat” i ha lamentat que la provisionalitat de les instal·lacions arribi a dia d’avui. “No hi ha cap tipus de data, ni llocper moure aquesta sala, que és lesiva per salut”, ha afirmat Martínez.

Els Bombers de Barcelona han fet  una ofrena floral en record dels companys morts per culpa del càncer al Parc de la Prevenció de Barcelona, coincidint amb el seu patró, Sant Joan de Déu.