INUNDACIO DEL CGE PER AIGÜES FECALS


Inundacions produïdes al CGE

Des de l’Agrupació de Bombers de Barcelona de CCOO volem denunciar que el CGE s’inunda per aigües fecals cada cop que plou amb intensitat. L’última vegada, el passat dijous.

Es una situació que l’administració coneix, afecta els passadissos d’accés als lavabos que comparteixen amb Mossos i Guàrdia Urbana, i també a la pròpia sala on estan els nostres companys i companyes del CGE.

Hi ha vegades que l’aigua dels passadissos es filtra per sota de tot el terra tècnic, per on passen les instal·lacions elèctriques, de comunicacions i la ventilació, i això acaba provocant l’aparició de males olors, fongs i humitats a les parets del seu lloc de treball.

Nosaltres per la nostra banda ja vam presentar una denúncia el passat 25 de Setembre a Inspecció de Treball i encara no hem rebut resposta. Considerem que la situació és totalment antihigiènica i insalubre.

Demanem a la nostra direcció que defensi la salut dels seus/seves treballadors/es i traslladi el personal a la sala duplicada que existeix per casos d’emergència fins que estigui llesta la nova sala amb el SEM.

Aquest canvi el seguim considerant provisional i tornem a reclamar un projecte clar de destí, que per nosaltres és a l’espai bombers. No volem que aquesta provisionalitat acabi sent com el parc de l’Eixample.

Prou incertesa, volem un projecte clar!