Ja som a Instagram!!!


View this post on Instagram

✅ Benvinguts i Benvingudes!!! La transparència i el foment de la comunicació interna i externa són part de l'essència de la secció sindical de CCOO de l'Ajuntament de Barcelona, per aquest motiu iniciem un camí a Instagram per informar, reivindicar i defensar els drets laborals dels treballadors i treballadores, com fem també a la web, Twitter, Telegram i Facebook? La missió de @ccooajtbcn és lluitar per la transformació social, la millora dels serveis a la ciutadania, la defensa i la recuperació dels drets laborals perduts i la millora dels nous. Mostrem oposició a qualsevol autotarisme de l'administració. Com a sindicat de classe, des de la participació de la nostra afiliació, sempre tenim com a base els criteris d'igualtat i transparència en els processos i en la presa de decisions. Creiem en el que fem, volem recuperar el paper del Sindicat i créixer en afiliació, transmetent il•lusió i generant confiança. ? Gràcies per seguir-nos i us encoratgem per enviar-nos continguts, fotos, vídeos, etc i sobretot a fer comentaris, critiques constructives que ens ajudin a millorar com sindicat i per tant, ajudin a millorar els drets laborals dels treballadors i treballadores. ? #AmbTuTenimLaForça ✊ #ccooajtbcn

A post shared by ccooajtbcn (@ccooajtbcn) on

Ja som a Instagram!!!

 

Des d’avui, la secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Barcelona tenim un compte (ccooajtbcn) a la xarxa social Instagram una xarxa molt visual on els seus usuaris comparteixen imatges i fotografies.

La transparència i el foment de la comunicació interna i externa són part de l’essència de la secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Barcelona, per aquest motiu iniciem un camí a Instagram per informar, reivindicar i defensar els drets laborals dels treballadors i treballadores, com fem també a la web, Twitter, Telegram i Facebook.

La nostra missió és lluitar per la transformació social, la millora dels serveis a la ciutadania, la defensa i la recuperació dels drets laborals perduts i la millora dels nous.

Mostrem oposició a qualsevol autotarisme de l’administració.

Com a sindicat de classe, des de la participació de la nostra afiliació, sempre tenim com a base els criteris d’igualtat i transparència en els processos i en la presa de decisions.

Creiem en el que fem, volem recuperar el paper del Sindicat i créixer en afiliació, transmetent il·lusió i generant confiança.

Gràcies per seguir-nos i us encoratgem per enviar-nos continguts, fotos, vídeos, etc i sobretot a fer comentaris, critiques constructives que ens ajudin a millorar com sindicat i per tant, ajudin a millorar els drets laborals dels treballadors i treballadores.

Des del nostre perfil us farem arribar fotografies i material audiovisual que creiem us agradaran.

Veure el compte d’Instagram de CCOO