LA LLUITA INFINITA DE LES SALES DE GESTIÓ


Ens dirigim novament a tot el col∙lectiu per exposar la penosa situació que viu el nostre Centre de Gestió d’Emergències (CGE) i la mala gestió que fa aquest país amb les sales de gestió d’emergències.

Com ja vam denunciar en un comunicat el passat 1 de març, el CGE és l’element vital perquè el sistema de treball de l’S(PC)PEIS sigui eficient, si l’emergència es comença a gestionar amb mancances és impossible que aquesta es solucioni de la forma més favorable. Són faves comptades, si no hi ha un bon fonament l’estructura no s’aguanta.

En aquest sentit tornem a denunciar la manca de personal de la sala (on els mínims ja són els màxims), els sistemes de gestió i comunicació ineficaços, l’espai insalubre on continuen ubicats i la manca de projecte per solucionar aquests greus problemes.

Des de l’Agrupació de CCOO exigim a la Direcció del S(PC)PEIS un projecte de futur, amb una nova sala conjunta ubicada en un espai adient (continuem posant sobre la taula la possible ubicació al futur nou parc de bombers de l’Eixample), amb personal suficient íntegrament municipalitzat, sense empreses externes, amb els mitjans i els pressupostos adients per fer front als nous reptes de futur i amb un lideratge fort davant de les emergències de la ciutat (com marca el sistema de Protecció Civil que tant els agrada brandar en actes institucionals).

Aprofitem també per donar suport a la lluita dels Tècnics operadors de la sala de gestió de Bombers de la Generalitat (TEOCS) als quals els volen canviar de forma unilateral les seves condicions laborals. Per desgràcia veiem que aquest mal costum de maltractar als treballadors d’aquestes sales no és exclusiu de Bombers de Barcelona.

A la direcció de L’S(PC)PEIS els volem recordar que som allò que fem, no allò que diem que volem fer. Si no sou capaços de fer coses positives per al cos plegueu i deixeu pas a d’altres amb més capacitat.

Salut i lluita!

Arxius relacionats: