Nova edició de cursos amb descomptes per a l’afiliació


Edició de JULIOL 2018:

Els cursos s’iniciaran el proper 3 de juliol de 2018.

 

–       Curs online d’anglès – 110 hores | 5 mesos | 4 ECTS à Curs d’anglès 100% online amb tots els nivells d’aprenentatge disponibles conforme el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER), des del nivell principiant (A1) fins a l’expert (C1). Durant els 5 mesos de formació tindràs accés il·limitat a un exclusiu entorn d’aprenentatge e-learning dissenyat i optimitzat perquè puguis aprendre anglès de forma ràpida, amena i senzilla, amb total flexibilitat i interactivitat: al teu ritme, quan vulguis i on vulguis.

 

–       Curs online de preparació examen Cambridge English First (FCE) – 70 hores | 3 mesos | 2 ECTS à Curs especialment recomanat per a qualsevol persona que vulgui preparar-se, al més alt nivell, per afrontar amb màximes garanties l’examen de certificació de Cambridge English First. Formació eminentment pràctica i intensiva, amb continguts totalment renovats i alineats amb les noves especificacions dels exàmens de Cambridge English i sobre un entorn d’aprenentatge e-learning plenament optimitzat perquè puguis preparar el teu examen amb total flexibilitat i interactivitat.

 

–       Curs online de preparació examen Cambridge English Advanced (CAE) – 70 hores | 3 mesos | 2 ECTS à Curs especialment recomanat per a qualsevol persona que vulgui preparar-se, al més alt nivell, per afrontar amb màximes garanties l’examen de certificació de Cambridge English Advanced. Formació eminentment pràctica i intensiva, amb continguts totalment renovats i alineats amb les noves especificacions dels exàmens de Cambridge English i sobre un entorn d’aprenentatge e-learning plenament optimitzat perquè puguis preparar el teu examen amb total flexibilitat i interactivitat.

 

–       Coaching online per al desenvolupament professional i personal – 50 hores | 3 mesos | 2 ECTS à Programa de coaching 100% online centrat en l’aprenentatge d’habilitats i el desenvolupament de fortaleses per al teu desenvolupament professional i personal, així com per augmentar el teu benestar físic i mental. Dirigit a tot aquell interessat en desenvolupar les seves fortaleses i recursos, reflexionar sobre els diferents àmbits de la seva vida i aprendre tècniques que els ajudin a donar el millor de si mateixos en el dia a dia, tant en l’àmbit professional, com en el personal.

 

–       Accés plataforma per alumnes: https://formacion.netpartner.es/fsc-ccoo-cat

–       Inscripcions: https://formacion.netpartner.es/fsc-ccoo-cat/insc

–       Sol·licitud d’informació: https://formacion.netpartner.es/fsc-ccoo-cat/info