SIGNATURA ACORD DE CONDICIONS LABORALS 2017-2020 CCOO,UGT I SAPOL


Us informem que finalment, ahir dijous 12 de juliol de 2018, després de més de 3 dies sencers i la matinada de dimecres a dijous de negociació, els tres sindicats majoritaris CCOO,UGT i SAPOL constituïts en plataforma unitària, hem signat amb l’Ajuntament de Barcelona l’Acord de Condicions Laborals 2017-2020.

Després d’una nova negociació maratoniana hem signat un acord que podem afirmar que és un BON ACORD, que aporta avanços significatius en la recuperació econòmica, la reducció horària i la millora de les condicions laborals de TOTS i TOTES els treballadors i treballadores Municipals.

L’acord serà aprovat pel Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona el pròxim 20 de juliol, i aleshores entrarà en vigor, els increments dels complements d’experiència professional i el de perillositat, tindran efectes d’aplicació de l’1 de gener de 2017.

Us volem destacar que a més de tot l’aconseguit, en les últimes negociacions hem aconseguit arrencar:

Les persones que estiguin gaudint del permís de paternitat quan s’aprovi l’acord al Plenari Municipal, podran demanar l’extensió fins a 6 setmanes.

La reducció de jornada de maig d’aquest any, la farem a l’octubre.

El complement d’experiència professional, s’actualitzarà quan el treballador/a tingui 2 anys d’antiguitat ininterrompuda al nou grup o subgrup, per tots els anys que tinguis d’experiència a l’organització municipal.

Per acabar us informem que dimecres vam signar l’acta amb les taules salarials que incorporen l’increment dels Pressupostos Generals de l’Estat de 2018gràcies al II Acord Estatal que vam signar el 9 de març d’aquest any, l’increment és d’un 1,5% de tots els conceptes menys les gratificacions, AQUESTS ENDARRERIMENTS ES COBRARAN A JULIOL.

El 0,25% d’increment que falta s’actualitzarà, quan el Consell de Ministres aprovi les taules salarials de les retribucions bàsiques i extraordinàries que l’incorporen.

LES TAULES SALARIALS AMB ELS INCREMENTS DE L’ACORD DE CONDICIONS, US LES ENVIAREM A SETEMBRE.

Queda molt per fer, s’han de tractar totes les circulars que desenvolupen els permisos del nou acord, s’han de renegociar els horaris especials per adaptar-los a les millores aconseguides, s’ha de negociar la Relació de Llocs de Treball inicial que doni peu a la definitiva, s’han de desenvolupar totes les matèries que han quedat pendents per la Comissió de Seguiment de l’Acord i moltes coses més.

PER TOT AIXÒ CONTINUAREM TREBALLANT DUR COM FINS ARA, PER OBTENIR ELS MILLORS RESULTATS

CLIQUEU AQUÍ PER DESCARREGAR L’ACORD DE CONDICIONS LABORALS 2017-2020

CLIQUEU AQUÍ PER DESCARREGAR LES TAULES SALARIALS AMB INCREMENT 1,5%