Ultimes novetats sindicals a Bombers de BarcelonaTenim molts fronts oberts i sembla ser que la maquinaria ja torna a estar en marxa després de les vacances de Nadal.

Hem estat pendents de la integració al 112 i estem treballant per aconseguir millores al CGE amb la finalitat de disposar de més personal per assumir totes les necessitats dels nou sistema i millorar la eficiència de la nostra sala, especialment en dies d’acumulació de serveis.

En aquest sentit estem treballant també a nivell polític per forçar una solució i evitar la reducció de personal que han anunciat arrel de la connexió amb el 112.


També s’ha treballat per solucionar les incongruències del resultat del concurs de mobilitat. Tot i no aconseguir el nostre objectiu, gràcies a les al∙legacions del personal afectat i la pressió sindical possiblement haurem disminuït l’afectació negativa que havien patit una part dels bombers i bomberes que s’hi havien presentat.


Hem continuat el treball per assolir el més aviat possible la consolidació de les GJs a la que l’administració es va comprometre. Continuem a l’espera a que l’administració ens convoqui per tancar aquest tema.


Com ja us vam informar en un comunicat específic, hem treballat i posat les bases per a la tant desitjada especialitat de rescat aquàtic. Esperem que en breu sigui una realitat i puguem continuar treballant per estructurar la resta d’especialitats que l’SPEIS necessita.


Finalment hem tingut una reunió de treball de vestuari amb la finalitat de millorar els nostres EPIs. En aquesta reunió s’ha consensuat el nou model de botes de foc.


Res més per ara, continuem treballant per ser millors.

Salut i lluita,
Barcelona, 29 de gener de 2021

Documentació relacionada: